Võlumise retriit

Teate ma olen läbi teinud imepärase reisi… läbi aegade ja elude ja paikade ja hingede… ja see reis on andnud mulle nii palju sellist, mida ma soovin jagada, et aidata teisi inimesi liikuda edasi nende teekonnal. Ma ei ole veel kohal, olen teel nagu Sinagi. Keegi ei ole ees või tagapool, kõik lihtsalt ON pidevas kulgemises ja õppimises ja evolutsioonis. Mitte keegi meist ei saa hakkama üksi ja kuigi see maailm võib tunduda vahel väga üksik paik, oleme siiski väga väga tihedalt omavahel seotud “energeetiline pilveke”. Ehk siis meie kohustus ja ülesanne on üksteist aidata ja toetada ja olen tundnud seda vastutust kogu oma elu. Midagi ei tee mind enam õnnelikuks kui säravad silmad, röömsad südamed ja hinged kes leiavad oma kutse ja voolamise selles elus.

Kogu “võlumine” on iseenda väe ja võimekuse taasavastamine ja rakendamine samm sammu järel. Vastutuse tagasi võtmine sealt, kus me oleme selle ära andnud, kaotanud…

Me oleme imelised vaimsed olevused, kes on unustanud oma päritolu, pärandi ja ülesanded. Aeg on unest ärgata! Elu raskused ongi tihti selleks äratuskellaks, kutse muutusele. See tee ei ole lihtne, kuid see tee ei ole ka igav. Nagu ütleb üks müstik – kui sa oled oma elus stabiilsuses, siis sa oled haige.

Elu on pidev muutumine ja arenemine. Vaata loodust, aastaaegu, evolutsiooni… Ja universumis on kindel vaid üks asi – mitte miski ei ole kindel, kõik on muutumises.

Niisiis on esimene samm lahtilaskmine oma turvatsoonist, mis võib olla nii väline kui sisemine, materiaalne kui mõtteline. Illusoorne turvalisus on usalduse ja voolamise suurim vaenlane ning risti põiki meie arenguteel ees. Ilusoorne seetõttu, et oleme justkui leidnud selle “kindluse”, kus kõik tundub turvaline, kontrollitud… Arvame, et me “kontrollime olukorda”, kuid kuna kõik on pidevas liikumises ja materiaalses maailmas ei ole midagi jäävat, siis on see mõte petlik. Vabadus peitub lahtilaskmises, usalduses ja alandlikkuses. Ümbermõtestamises ja tõe lubamises oma ellu. Sest tõde teeb vabaks. Püüdleme siis tõe poole. Koos. 3.-5.aprill.

Võõrustab: Good Mood Food, Kati ja Mari-Liis

KUS? Good Mood Food: Tolli, 2

MILLAL? 3.-5. aprill 2020, algusega 15.00

Facebooki ürituse leiad SIIT!

Küsimuste korral kirjuta maekallas.kati@gmail.com või helista 509 7878

Registreeri kohe