Õhtusöök Vello juures
Viimasel toidukoolitusel viskasin (mina, Mari-Liis) õhku, et küll oleks tore kui mõni minu “õpilastest” mulle ka õhtusöögi korraldaks ja inspiratsiooniks uusi põnevaid toite valmistaks. Vaat nüüd, Vello võttiski mõttesabast kinni ja korraldab juba veebruari keskpaigas õhtusöögi oma hubases maakodus, Pihtla lähedal.
Ja ega me kahekesi seal head paremat nautida ei kavatse, kutsume ikka teid, meie armsaid sõpru, ka külla. Ja vähe sellest. Vello on lausa nii lahke, et annab teile ka toitude retseptid kaasa, et hiljem ise kodus järgi teha saaksite.
Õhtusöök tuleb kolmekäiguline ja muidugi täistaimne. Menüüs Vello enda küpsetatud rukkileib, erinevad leivamäärded, “pikkpoiss” ahjuköögiviljadega ja õhtu kirsiks muidugi üks imeline magustoit- üdini tervislik kaarobi-vaarikakook banaanijäätisega. Uuh, kui hästi kõlab.
Kes see Vello siis õigupoolest on?
Ta on üks sooja südame ja osavate kätega mees, kes käinud pea kõigil meie toidukoolitustel ja kelle tagasiside on alati positiivne ning julgustav. Tema kireks on matkamine ja puidutöö ning juba 13 aastat kuulub tema süda taimetoidu valmistamisele.
“Toiduvalmistamine on ju kunst ja seda tuleb maailmaga jagada”
-Vello-
Laua taga on veel vaid 5 vaba kohta. Tule ka!
Veedame koos ühe hubase õhtu maitsva toidu seltsis. Kes teab äkki kasvabki siit nüüd välja selline “Õhtusöök kümnele” rändõhtusöök.
Võõrustab: Good Mood Food, Mari-Liis ja Vello
KUS? Kopli Käsitöötalu
MILLAL? 18. veebruar 2020, algusega 17.00
Tasakaalupanus elamuste ja retseptide eest 29,-
Registreerimiseks või lisainfo saamiseks kirjuta mariliis.raud1@gmail.com
Kohtumiseni!
Mari-Liis ja Vello